OBRADA PLOČASTIH MATERIJALA
SA TRADICIJOM DUŽOM OD 15 GODINA

Firma BK Linea d.o.o. osnovana je 2002. godine. Našu kolekciju čine pločasti materijali, okovi za nameštaj, alati i kant trake izuzetnog kvaliteta, kao i distribuiranja repromaterijala.

Konstantno ulažemo u najsavremeniju tehnologiju birajući najbolje proizvođače industrijskih mašina. Našu težnju ka savršenoj obradi i kvalitetu prepoznaju brojni partneri iz svijeta izrade nameštaja kao i krajnji korisnici.

BK Linea je ovlašćeni distributer za BiH najveće turske kompanije Yildiz Entegre. Trenutno raspolažemo sa 250 dekora iverice. Da bismo zadovoljili kvalitete usluga naših kupaca kantiranje se vrši sa kant trakom svjetskog proizvođača Rehau. Također želimo napomenuti da smo vodeći distributeri i aluminijskih profila za američke plakare, koje prate evropske standarde.

Danas možete realizirati sve što poželite! U BK Line-i ćemo Vas u tome podržati izborom najpogodnijih proizvoda i materijala za izradu namještaja i uređenje doma uz maksimalno poštivanje Vaših zamisli i prostora. Učinite svoj dom drugačijim, posebnim i prepoznatljivim!

Augue in parturient ullamcorper cursus a sodales fusce imperdiet.

Pokreni video

Lobortis parturient hendrerit suspendisse fringilla idvel ridiculus hac eu massa et orci sociosqu.

SREBRENA IZVRSNOST

Firma BK Linea d.o.o. dobitnik je izuzetnog priznanja – Srebrenog certifikata bonitetne izvrsnosti, međunarodno priznate potvrde ekonomskog kvaliteta poslovnog subjekta i primjene visokih standarda EU.

Certifikat je dodijelio BISNODE BH, bonitetna kuća prema čijem je istraživanju BK Linea u grupi bonitetno izvrsnih kompanija kojih je svega 10% od ukupnog broja aktivnih firmi u BIH, i u još manjoj grupi od 180 kompanija koje spadaju u ”srebrene” jer su tri godine zaredom bonitetno izvrsne.

Certifikat vrijedi u 18 zemalja Europe i temelji se na analizi financijskih pokazatelja za protekli period te prognoze uspješnosti u poslovanju za sljedećih 12 mjeseci.

ISO 9001 : 2015

"Pored toga što radimo na unapređenju poslovnih procesa, naše aktivnosti su usmjerene i na kvaliteti usluga. Klijentima želimo olakšati poslovanje s nama, odnosno omogućiti im korištenje naših usluga uz ulaganje minimalnog napora. Nastojimo biti njihov pouzdan partner i u dobrim i u izazovnim vremenima, te kvalitet usluga ni u jednom trenutku ne smije biti upitan. Stoga nam je posebno zadovoljstvo što smo dobili certifikat koji potvrđuje da su naši poslovni principi usklađeni sa svim normama ISO 9001:2015 standarda a što doprinosi unapređenju naše tržišne pozicije i diferenciranju od konkurencije".

Poštovani kupci i poslovni partneri, čast nam je objaviti da je BK Linea ponosni vlasnik Platinaste izvrsnosti AAA, certifikata bonitetne izvrsnosti.
🏆Certifikat bonitetne izvrsnosti također nam pruža ugled na tržištu i omogućuje budućim poslovnim partnerima jednostavniji odabir između tržišne konkurencije, garantirajući kvalitetu poslovanja i minimiziranje poslovnog rizika.
📈📈Certifikat bonitetne izvrsnosti temelji se na analizi financijskih izvještaja za prošlu godinu te prognoze uspješnosti u poslovanju za sljedećih 12 mjeseci.
Ovim putem želimo se zahvaliti upravo Vama, našim cijenjenim kupcima i klijentima, jer upravo radi Vas i Vaše podrške BK Linea i dalje uspješno posluje.
Stoga, hvala Vam od ❤️ dragi naši.
BK Linea